Misyonumuz

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek. Öğrencilerin ihtiyaçlarına ve seviyelerine uygun bir eğitim hizmeti sunmak. Çocukların bir bütün olarak gelişmesi amacıyla; bilişsel, psikomotor, dil, sosyal-duygusal ve öz bakım becerilerinin üst düzeyde desteklenmesi için eğitim ortamlarını yeniklere uygun ve çağdaş bir biçimde düzenlemek. Eğitimin kalitesini arttırarak kendini gerçekleştirmiş, ahlaklı, mutlu ve sağlıklı bireylerin ilk okul deneyimlerinin adresi olmak.